Vanhat tapahtumat

Vuosi 2019

Sukuseuran sukukokous ja tapaaminen järjestettiin Metsämuseo Lustossa Savonlinnan Punkaharjulla lauantaina 17.8.2019. Ohjelmassa oli lounas, Laamasten sukukirjan julkistus ja esittely, mitalien jakaminen ansioituneille sukututkijoille, Kati Hoffströmin lauluesitys sekä esitys DNA-sukututkimuksesta sekä kakkukahvit. Halukkaat pääsivät myös Luston opastetulle kierrokselle. Sää oli lämmin ja väkeä oli paikalla niin paljon kuin sinne sopi.

Vuosi 2018

Tänä kesänä järjestimme Kerimäen hautausmaan vierailun la 21.7. Päivä oli aluksi sateinen, myös ukkoskuuroja oli liikkeellä. Menimme aluksi Kallunmäen vanhalle hautausmaalle ja kirkon paikalle. Kaikki ilmoittautuneet 25 henkilöä olivat tässä vaiheessa mukana. Opas Anna-Liisa Seppänen-Kuikka Savonlinnan oppaat r.y:stä piti esitelmän vanhan hautausmaan ja kirkon historiasta. Kallunmäellä käynnin jälkeen pidettiin sadetta Kerimäen kirkossa, jona aikana opas piti esitelmän kirkon historiasta.Tämän jälkeen kävimme Kerimäen kirkonkylän hautausmaalla tutustumassa Laamasen suvun hautoihin. Opas esitteli hautoja, joiden tiedot oli osittain huonosti dokumentoitu seurakunnan arkistoissa. Ilma kirkastui vasta kun olimme lounaalla kahvila Katriannassa. Kierroksen jälkeen kahvila Katriannassa oli tarjolla omakustanteinen lounas. Kahvilassa oli esillä ja ostettavissa myös sukuseuran vaakunatuotteita kuten standaari, paitoja ja mukeja

Vuosi 2016

Sukukokous Savonlinnan Opetusravintola Paviljongissa 20.8.2016. Sukukokoukseen kutsu. Varsinainen sukukokous, pöytäkirja Olavinlinnan oppaan Alisa Kuzminan esitys Olavinlinnan 1500-1600 lukujen vaihteen elämästä. Osallistujia oli noin sata. Sukukokouksen jälkeen suuri joukko, 35 henkilöä, tutustui Olavinlinnaan oman oppaamme Alisan opastamana.

Vuosi 2015

Sukutapaaminen Enonkosken työväentalolla 25.7.2015. Heikki Loikkasen pakina "Redsvenit-epävirallisia havaintoja suvun vaiheista". Voit lukea Heikin kirjoituksia omakustanteisesta romaanista Kangassaaren tohtori. Mirja Karjalaisen kertomana Laamasten sukututkimuksen tilannekatsaus.

Suvun vanhin 100-vuotias Hannes Laamanen Itä-Savo 22.8.2015Hanneksen juhlista kuvia Facebookissa https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1021713937872865&type=1


Aikaisemmat vuodet 2002-2013 sukukirjeiden valossa