Sukukauppa

Ajankohtaista

Olemme hankkineet myyntiin postimerkkejä, joissa on kuvana sukuvaakuna.

Hinnat: 5 kpl 20 euroa ja 10 kpl 40 euroa + postimaksut.


Yhteystiedot tilausten tekoon

Tilaukset tehdään sähköpostitse laamanen.redsven@gmail.com tai puhelimella 040-5534705 (Manu Laamanen). Laamasten kirjan voi tilata myös lomakkeella täältä.

Tilauksiin lisätään postituskulut.
"Minä olen Aune Alviina" tilataan suoraan Jatalta, jattaollikainen@gmail.com.

Sukukirjat

Laamanen, vanhan Kerimäen kantasuku (2019) on tarjouksessa 60 euroa.
Kirjaan pääseet tutustumaan sukuseuran sivuilla täältä.

Postituskulut on 10 euroa. Kirjan voi myös noutaa pääkaupunkiseudulta, Savonrannalta tai Taipalsaarelta.

Saimme yllättäen myyntiin kaksi kappaletta Raimo Laamasen kirjoittamaa kirjaa Laamasia Kauvonniemellä ja vähän sen ympärillä (2019). Kirja kertoo Laamasen suvun varhaisvaiheista, siirtymisestä Puumalasta Sääminkiin ja Kerimäen Kulennoisiin sekä 1700-luvun alussa Kulennoisista Kauvonniemelle muuttaneen Johan Laamasen sukuhaaran tarinan nykypäiviin asti. Kirjan hinta on 15 euroa + mahdollinen postimaksu.

Mirja Karjalaisen Oili Laamanen - kympin tyttö (2022) on savonlinnalaisen legendaarisen kirjakauppias Oili Laamasen elämäkerta. Oili oli isänsä puolelta Laamasten sukua ja äitinsä puolelta Redsvenejä.

Kirjan voi myös noutaa pääkaupunkiseudulta, Savonrannalta tai Taipalsaarelta. Kirjan saa myös kirjoittajalta tai esimerkiksi Riihisaaren museosta Savonlinnasta. Mirjan yhteystiedot: mirjakarja1 (at) gmail.com tai puhelin 050 539 0104. Kirjan hinta on 25 euroa + mahdolllinen postimaksu.

Jatta Ollikainen on kirjoittanut äitinsä, enonkoskelaisen Aune Turtiaisen os. Redsvenin elämäkerran Minä olen Aune Alviina (2022). Kirjan saa tilaamalla jattaollikainen@gmail.com ja myös Enonkosken Kodinhelmestä ja kahvila Maitolaiturista. Kirjan hinta on 25 euroa + mahdolllinen postimaksu.

Lisäksi sukuseuralla on myynnissä on pari Kososten suvusta kertovaa kirjaa: Mirja Karjalaisen kirjoittama Ristolan Kososet (2001) sekä Eino Kososen ja Mirja Karjalaisen Säämingin Kosonkylän Kososet (2010). Kirjojen hinnat ovat 10 euroa ja 40 euroa + postimaksu.

Valitettavasti Redsvenit 500 vuotta Savossa (Mirja Karjalainen, Reetta Väänänen, Seija Haikkala, 2013) on loppuunmyyty. Jos sinulla on myytävänä ylimääräinen kirja, ostaja löytyy varmasti esim. sukuseuran Facebook-sivun kautta.

Myös Laamasten pojat ja Redsvenin tyttäret (Mirja Karjalainen, 1998) on loppuunmyyty.


Sukuvaakuna-tuotteet
Sukukaupassa on myynnissä erilaisia sukuvaakunalla varustettuja tuotteita
  • jääkaappimagneetti, 5 euroa
  • avaimenperiä, 10 euroa
  • lasinalustoja, 4 kpl paketti, 20 euroa
  • muki, 15 euroa
  • sinettileimasin ja sinettivaha, 70 euroa
  • tuuliviiri, 100 euroa (sisältää postikulut!)
  • metallinen pinssi, halkaisija 19 mm, 6 euroa
  • tarra-arkit vaakunakuvalla (35 tarraa, halkaisija 25 mm), 6 euroa /arkki
  • tarra-arkit vaakunakuvalla (12 tarraa, halkaisija 45 mm), 6 euroa /arkki
  • Laamasten sukutaulu: A3, 5 euroa ja A2, 10 euroa