Kauppa

Sukukirjat

Laamasten sukukirja julkaistiin v. 2019. Kirjan hinta on 75 euroa (postikulut Suomessa 10 euroa). Kirjan voi myös noutaa pääkaupunkiseudulta, Savonlinnasta, Lappeenrannasta tai Taipalsaarelta. Kirjan tilauslomake löytyy täältä.

Kuva

"Minä olen Aune Alviina" kertoo Tobias Redsvenin nuorimman tyttären tarinan. Kirjan kirjoittaja on Jatta Ollikainen. Tilaukset Jatalta jattaollikainen (at) gmail.com (huom. nimi yhteenkirjoitettuna) tai 0400-750381. Kirjaa saa myös Enonkosken Kodinhelmestä. Kirja julkaistaan toukokuussa 2022. Kirjan hinta on 25 euroa ja lisäksi mahdollinen postitusmaksu.

Kuva

"Oili Laamanen - kympin tyttö" on Mirja Karjalaisen kirjoittama savonlinnalaisen kirjakauppiaan elämäkerta. Kirja tulee painosta kesäkuussa 2022. Kirjaa voi tilata ennakkoon jo nyt mirjakarja1 (at) gmail.com. Tarkemmat tiedot myyntipaikoista ja hinnasta päivittyvät tänne lähiaikoina.

Kuva

Sukupuujuliste

Kuva

Laamasten sukupuujuliste. Kaksi kokoa, A3 (5€) & A2 (10€). Korkealaatuinen, painettu valokuvapaperille.

Pieni sukupuujuliste (A3) 5€ / kpl
Iso sukupuujuliste (A2) 10€ / kpl

Paidat

Sukuseuramme vaakunatuote on uniikki ja tyylikäs, se sopii hyvin myös lahjaksi. Tilaamme paitoja vain ennakkotilausten mukaisesti. Paidat ovat yleismallia, myös naisten malleja saatavilla. Huom: Naisten Pikee-paidasta kannattaa tilata yhtä numeroa suurempi koko, ne ovat hieman tiukkoja. Huom, tällä hetkellä vain hajakokoja!

Kuva
T-paita vaakunakuvalla 20€ / kpl
Pikeepaita vaakunakuvalla 25€ / kpl
Kirjoita paitojen koot ja värit tähän:

Muut tuotteet

Kuva
Pöytästandaari 35€ / kpl
Kuva
Muki sukuseuran vaakunalla 15€ / kpl
Kuva
Sukuseuran metallinen pinssi. Halkaisija 19mm. 6€ / kpl
Kuva
Tarra-arkki, 35 tarraa 25mm, 6€ / kpl
Tarra-arkki, 12 tarraa tekstillä 45mm, 6€ / kpl
Kuva
Tuuliviiri sukuseuran vaakunalla. Korkeus 135cm ja suurin leveys 64 cm. Hinta 90€ / kpl, huom sisältää postituskulut!

Hintoihin lisätään postikulut!

Jos sinulla on kysyttävää, niin voit kirjoittaa tilauksesi myös alla olevaan tekstikenttään tai kysyä suoraan Manu Laamaselta manu.laamanen (at) gmail.com tai puhelimitse 040 553 47 05.

Viesti tai kysymys tilauksesta
Nimi*
Katuosoite*
Postinumero & toimipaikka*
Sähköposti*
Puhelinnumero*
Tekstikenttä