Kauppa

Sukukirjat

Laamasten sukukirja julkaistiin v. 2019. Kirjan hinta on 75 euroa (postikulut Suomessa 10 euroa). Kirjan voi myös noutaa pääkaupunkiseudulta, Savonlinnasta, Lappeenrannasta tai Taipalsaarelta. Kirjan tilauslomake löytyy täältä.

Kuva

"Minä olen Aune Alviina" kertoo Tobias Redsvenin nuorimman tyttären tarinan. Kirjan kirjoittaja on Jatta Ollikainen. Tilaukset Jatalta jattaollikainen (at) gmail.com (huom. nimi yhteenkirjoitettuna) tai 0400-750381. Kirjaa saa myös Enonkosken Kodinhelmestä ja kahvila Maitolaiturista. Kirjan hinta on 25 euroa ja lisäksi mahdollinen postitusmaksu. Kirja on julkaistu kesäkuussa 2022.

Kuva

"Oili Laamanen - kympin tyttö" on Mirja Karjalaisen kirjoittama savonlinnalaisen kirjakauppiaan elämäkerta. Kirja julkaistiin elokuussa 2022. Kirjaa saa sukuseuralta (a.o. lomakkeella tai Manulta) tai kirjoittajalta eli Mirjalta tai esimerkiksi Riihisaaren museosta Savonlinnasta. Mirjan yhteystiedot: mirjakarja1 (at) gmail.com tai puhelin 050 539 0104. Kirjan hinta on 25 euroa ja mahdollinen postimaksu. Kirjan voi myös hakea Kuopiosta, pääkaupunkiseudulta ja Taipalsaarelta.

Kuva
Kympin tyttö, 25€ / kpl

Sukupuujuliste

Kuva

Laamasten sukupuujuliste. Kaksi kokoa, A3 (5€) & A2 (10€). Korkealaatuinen, painettu valokuvapaperille. Tilapäisesti loppu.

Pieni sukupuujuliste (A3) 5€ / kpl
Iso sukupuujuliste (A2) 10€ / kpl

Paidat

Sukuseuramme vaakunatuote on uniikki ja tyylikäs, se sopii hyvin myös lahjaksi. Tilaamme paitoja vain ennakkotilausten mukaisesti. Paidat ovat yleismallia, myös naisten malleja saatavilla. Huom: Naisten Pikee-paidasta kannattaa tilata yhtä numeroa suurempi koko, ne ovat hieman tiukkoja. Huom, tällä hetkellä vain hajakokoja! Tilapäisesti loppu.

Kuva
T-paita vaakunakuvalla 20€ / kpl
Pikeepaita vaakunakuvalla 25€ / kpl
Kirjoita paitojen koot ja värit tähän:

Muut tuotteet

Kuva
Pöytästandaari 35€ / kpl
Kuva
Muki sukuseuran vaakunalla 15€ / kpl. Tilapäisesti loppu.
Kuva
Sukuseuran metallinen pinssi. Halkaisija 19mm. 6€ / kpl Tilapäisesti loppu.
Kuva
Tarra-arkki, 35 tarraa 25mm, 6€ / kpl. Tilapäisesti loppu.
Tarra-arkki, 12 tarraa tekstillä 45mm, 6€ / kpl. Tilapäisesti loppu.
Kuva
Tuuliviiri sukuseuran vaakunalla. Korkeus 135cm ja suurin leveys 64 cm. Hinta 100€ / kpl, huom sisältää postituskulut!

Hintoihin lisätään postikulut!

Jos sinulla on kysyttävää, niin voit kirjoittaa tilauksesi myös alla olevaan tekstikenttään tai kysyä suoraan Manu Laamaselta manu.laamanen (at) gmail.com tai puhelimitse 040 553 47 05.

Viesti tai kysymys tilauksesta
Nimi*
Katuosoite*
Postinumero & toimipaikka*
Sähköposti*
Puhelinnumero*
Tekstikenttä